Echipa

Laura Fincu & Sache

Laura Fincu

Fondator și CEO

Implementatorul sau " cea care face lucrurile să se întâmple”. Fundraiser, filolog, om de comunicare, cu pregătire în filosofie. "Gatekeeper-ul" viziunii Sache. Mama lui Sache, cățelul de la care a plecat întregul proiect. Omul pentru care "sky is the limit" și cea care, prin pasiunea și îndârjirea cu care face totul, însuflețește fiecare colțișor din cabinetul veterinar, adăpostul de căței și pisici și din clinica mobilă care pleacă în caravana din țară.

dr. Marius Nicu

Marius Nicu

Fundația

Medic veterinar de excepție, specializat în ortopedie și anesteziologie. Maestru în chirugie țesuturi moi. Inginer, electrician, inventator în timpul liber. Multivalent, pluritalent și un Om de geniu. Un visător înfăptuitor. Omul care are toate răspunsurile; lider de echipă, mentor. Cu o experiență de peste 11 ani în medicină veterinară, cu o ambiție și o capacitate de autodepășire extraordinare.

dr. Andreea Conicescu (1)

Andreea Conicescu

Căutați în dicționarul dvs. cuvintele ambiție și perseverență și veți obține imaginea acestei persoane uimitoare. Cunoscător al spiritului uman, bun pedagog, medic veterinar excepțional. Reziliența și pasiunea sunt alte cuvinte care trebuie căutate pentru a o defini. Cu o experiență de peste 10 ani în medicina veterinară, Andreea Conicescu este o sursă de inspirație, o foarte bună profesionistă, cu o rară tandrețe față de animale.

Bogdan Gheorghe, asistent

Bogdan Gheorghe

Bogdan este unul dintre cei mai noi membri ai echipei noastre. Este proactiv și dornic să învețe, curajos și depășește orice provocare. Este uimitor de pasionat de istorie. Student într-unul din ultimii ani de Medicină Veterinară, ghidat de valori puternice și busolă morală, va deveni unul dintre cei mai buni medici veterinari pe care i-a dat această generație.

Flory Tudorache

Flory Tudorache

Flory este un suflet special, mama, protector, iubitor de animale, un suflet blând. Evoluția sa a fost remarcabilă. În prezent, ea studiază și cursurile Școlii Tehnicienilor, practica ceea ce invata la Sache  și va deveni asistent veterinar. Între timp, ea este vocea pe care o veți auzi cel mai des atunci când ne căutați.

Tiberiu Enache

Tiberiu Enache

Tiberiu a crescut odata cu Sache, fiind langa noi din 2017, pe cand avea numai 17 ani. El si Sache au crescut impreuna. Iubirea fata de animale l-a orientat in cele din urma, dupa ani de cautari, catre Medicina Veterinara, unde este in prezent student, practicand tot ceea ce invata la scoala, in cabinet. Pe Tiberiu il asteapta o cariera stralucita.

Ionica Minzu, asistent (3)

Ionica Minzu

Dog whisperer" nu are o traducere justa. dar o reprezinta cel mai bine. Iubirea fata de tot ceea ce e viu a insotit-o peste tot : a schimbat curtea noastra, dandu-i viata, si a schimbat spiritul cateilor nostri. Si ei au schimbat-o si reorientat-o, in prezent fiind inscrisa la cursurile scolii de tehnicieni, pentru a deveni asistent veterinar.

Andreea Manea (1)

Andreea Manea

Andreea este un voluntar desavarsit, una din mainile fondatoare a ce avea sa devina Sache, un iubitor de animal asiduu, plin de pasiune. Este sarea si piperul din echipa noastra. 

Adora animalele , viata, natura, cu obstinatie si nimic nu o impiedica sa faca tot cee e mai bine in interesul lor.

Va deveni medic veterinar in 2 ani.

2ba8d3ed-085e-468b-b3ab-196136468e98

Diana Necoara

Diana este unul din cei mai pasionali oameni pe care cel mai probabil i-ati intalnit. Mereu curioasa, mereu in cautare de raspunsuri si noi provocari, explorator de profesie, antropolog, om de litere si de geniu. Devenita mama de Duduca ( catel) in acelasi an in care Sache isi contura adolescenta. Poate atunci a inceput totul..pentru noi cel putin.

echipa sache

Echipa Sache este una excepțională, compusă din profesioniști, majoritatea localnici - 8 membri ai echipei sunt localnici. Este o echipă unită, o echipă cu o misiune. Este cel mai valoros atu al proiectului numit simplu: SACHE

Adresa

Strada Liliacului 7, Tărtășești 137435

SUNA

+40 742 929 006

URMEAZĂ-NE