Povestea Sache

seringa

Inceputurile

Sache s-a nascut ca un concept, un prototip care a combinat doua mari iubiri: iubirea fata de oameni si iubirea fata de animale.

Sache doreste sa devina un refugiu, un sanctuar, un raspuns, o institutie de educare si evolutie, dezvoltare si salvare continue, atat pentru animalele care au nevoie de noi, cat si pentru oameni si societate.

trusa

Ce am facut pana acum?

Sache și-a început existența ca un cabinet mic, rural, de medicină veterinară socială. Am dezvoltat acest tip de cabinet prin parteneriate cu autorități locale, prin parteneriate cu ONG-uri internaționale și ne-am lărgit domeniul și aria de activitate.

Astfel am sterilizat în cei 5 ani de existență 41.239 de animale în toată țara. Caravana noastră a condus echipa în toate colțurile țării.

Am oferit sprijin unui număr de 13.776 de proprietari de animale cu venituri medii sau inexistente.

catel

Inspiratie

Am creat 12 locuri de muncă și prin activitatea noastra am reușit să inspirăm alte zeci de persoane, inclusiv prin înființarea unor alte 2 cabinete veterinare în zonă.

Sache a devenit ceea ce a sperat mereu să devină: o sursă de inspirație, o întreprindere socială, o misiune: aceea de a face viața mai frumoasă și mai bună, animalelor și oamenilor care le îngrijesc.

Echipa Sache

Andreea Conicescu

Medic Veterinar

Căutați în dicționarul dvs. cuvintele ambiție și perseverență și veți obține imaginea acestei persoane uimitoare. Cunoscător al spiritului uman, bun pedagog, medic veterinar excepțional. Reziliența și pasiunea sunt alte cuvinte care trebuie căutate pentru a o defini. Cu o experiență de peste 10 ani în medicina veterinară, Andreea Conicescu este o sursă de inspirație, o foarte bună profesionistă, cu o rară tandrețe față de animale.

Bogdan Gheorghe

Asistent Veterinar

Bogdan este unul dintre cei mai noi membri ai echipei noastre. Este proactiv și dornic să învețe, curajos și depășește orice provocare. Este uimitor de pasionat de istorie. Student într-unul din ultimii ani de Medicină Veterinară, ghidat de valori puternice și busolă morală, va deveni unul dintre cei mai buni medici veterinari pe care i-a dat această generație.

Laura Fincu

Fondator si CEO

Implementatorul sau „cea care face lucrurile să se întâmple”. Fundraiser, filolog, om de comunicare, cu pregătire în filosofie. „Gatekeeper-ul” viziunii Sache.

Mama lui Sache, cățelul de la care a plecat întregul proiect.

Omul pentru care „sky is the limit” și cea care, prin pasiunea și îndârjirea cu care face totul, însuflețește fiecare colțișor.

Marius Nicu

Medic Veterinar

Medic veterinar de excepție, specializat în ortopedie și anesteziologie. Maestru în chirugie țesuturi moi. Inginer, electrician, inventator în timpul liber. Multivalent, pluritalent și un Om de geniu. Un visător înfăptuitor. Omul care are toate răspunsurile; lider de echipă, mentor. Cu o experiență de peste 11 ani în medicină veterinară, cu o ambiție și o capacitate de autodepășire extraordinare.

Tiberiu Enache

Asistent Veterinar

Tiberiu a crescut odata cu Sache, fiind langa noi din 2017, pe cand avea numai 17 ani. El si Sache au crescut impreuna. Iubirea fata de animale l-a orientat in cele din urma, dupa ani de cautari, catre Medicina Veterinara, unde este in prezent student, practicand tot ceea ce invata la scoala, in cabinet. Pe Tiberiu il asteapta o cariera stralucita.