Campanii sterilizare

Campaniile de sterilizare gratuita

Misiunea sociala a SACHE este de a reduce numarul animalelor singure de pe strazi, de a reduce suferinta acestora in mod implicit, de a veni in ajutorul proprietarilor de patrupede care nu au mijloace financiare necesare pentrua  se putea ajuta singuri, atat pe ei, cat si pe animalele pe care le detin.

Pe parcursul celor 5 ani de activitate, echipa SACHE a sterilizat peste 41.000 de animalute, peste 60 % din ele in campanii de sterilizare gratuita in toata tara.

Caravana noastra- clinica mobile SACHE- se deplaseaza prin tara, in cadrul campaniilor de sterilizare gratuita organizate si sterilizeaza animalute singure.

Sterilizarea este singura metoda umana, sustenabila, eficace, dovedita prin nenumarate studii riguroase, de reducere si control a suprapopulatiei canine si feline. Doar prin campanii sustinute de sterilizare gratuita, constante, se poate schimba dramatic aspectul dezolant al unor comunitati in care atat oamenii cat si animalele se simt “terorizate” unii de altii.

Scopul nostru adiacent este de a educa populatia in ceea ce priveste importanta sterilizarii, atat din punct de vedere social cat si medical. Venim ca un raspuns la o nevoie, aceasta este misiunea noastra sociala. De a ajuta, de a adaposti, ocroti, ingriji.

 Sterilizarea cainilor de rasa comuna este obligatorie prin Lege : 258/2014

Nerespectarea legii se sanctioneaza cu amenda.

Campanii de sterilizare gratuite viitoare: LINK ( legat de fb)

Ultimele campanii de sterilizare gratuita : LINK ( legat de fb)

Adresa

Strada Liliacului 7, Tărtășești 137435

SUNA

+40 742 929 006

URMEAZĂ-NE