Donează

Donează

Revoltat de situatia animalelor strazii din Romania? Furios? Indurerat? Neputincios?

IA Actiune ! Implica-te, actioneaza!

Doneaza!

E cea mai simpla cale prin care sa transformi revolta, empatia, neputinta, indurerarea, deznadejdea in schimbare ! Prin actiune !

Ca ei sa nu mai sufere, Tu trebuie sa faci ceva. Poti incepe aici:

 Sache are nenumarate programe de bunastare a animalelor : de la campanii de sterilizare gratuita la tratament gratuit sau low cost pentru animalele nimanui, servicii medicale diverse si de specialitate- chirurgie, ortopedie, analize sange, etc, la campanii de educare si constientizare, la campanii de educare a tinerilor, elevilor, la constructii efective, spatii de gazduire a acestor animale, actiuni de salvare si reabilitare, etc.

Poti alege un proiect in care crezi si sa devii faptuitor efectiv al acestuia, prin donatie., implicare, actiune.!

 Suntem pentru putin timp in aceasta lume, natura, comunitate; haideti sa profitam la maxim si sa facem ca aces timp sa conteze:prin schimbarea, imbunatatirea realitatii actuale.Prin actiune, nu resemnare.

Donează Prin Amazon

Donatii directe prin Amaozn wishlist:

 https://www.amazon.de/-/en/hz/wishlist/genericItemsPage/1F76DEPGRKNKQ

Poti dona impozitul pe venit, 3.5 % prin completarea formularului online aici : https://redirectioneaza.ro/asociatia-sache, sau prin descarcarea acestui formular de pe site si trimiterea acestuia completat la adresa noastra. Ne ocupam noi de restul. Multumim

Adresa

Strada Liliacului 7, Tărtășești 137435

SUNA

+40 742 929 006

URMEAZĂ-NE