SACHE SPITAL VETERINAR SOCIAL

Misiune

Medicina veterinară trebuie, conform istoricului, să fie o parte integrantă a socialului. Eforturile noastre din ultimii 5 ani au convers către acest principiu. Clinica va fi un pas important în ceea ce privește cantitatea și calitatea serviciilor pe care noi le oferim, implicit asupra impactului la nivel social.

O parte fundamentală este cea de training: acest cadru de învățare profesională este următorul pas în crearea unei comunități puternice de medici veterinari, implicați și activi social, care pot genera soluții pentru multe din problemele sociale aferente acestui domeniu.

De asemenea ne asumăm să luptăm prin toate mijloacele posibile împotriva violenței împotriva animalelor și a înmulțirii lor necontrolate.

Lansam un apel de solidaritate, participare, donatii, sponsorizare , pentru dezvoltarea unui spital social veterinar pe raza jud Dambovita si Ilfov, in Tartasesti, spital ce va deservi aceste zone cu preponderenta dar nu exclusiv, un spital veterinar deschis tuturor animalelor care au nevoie de asistenta veterinara. Daca doriti sa participati la infaptuirea acestui proiect, va rugam descarcati brosura de sponsorizare, sau faceti o donatie aici.

Ce propunem

Construirea unei clinici veterinare sociale de specialitate care să deservească un număr mare de localități din zonă, urmând să obținem:

- Instituirea unui model de educație de specialitate în procedura sterilizării animalelor

- Educarea, Promovarea, Implicarea tuturor actorilor necesari din cadrul societății în rezolvarea situației câinilor fără stăpân

- Înființarea unor programe de sterilizare gratuită în toate județele țării și transfer de know-how către cabinetele sau asociațiile care vor intra în program

SPONSORI

S-au alaturat proiectului nostru pana acum, partneri de baza si de incredere, oameni inovatori, ONG-uri mature si extraordinare pentru protectia animalelor

Adresa

Strada Liliacului 7, Tărtășești 137435

SUNA

+40 742 929 006

URMEAZĂ-NE