Pe tanti Ana și pe Țuca le-am cunoscut de curând într-o campanie gratuită de sterilizare organizată de noi, la Asociația Sache. Este doar una dintre poveștile care ne emoționează de fiecare dată, mai ales în comunitățile în care trăiesc numai bunici. Bătrânii și animalele lor.

    Tinerii au plecat să lucreze în străinătate sau în orașele mari, bunicii au rămas cu dorul și cu câte un suflet pe care-l îngrijesc și pentru care se trezesc dimineața.

    De mai bine de 5 ani echipele nostre medicale Sache Vet ajung în sate mici, uitate de lume pentru a steriliza gratuit animalele oamenilor și animalele nimănui, care trăiesc de pe o zi pe alta. Povestim mult cu localnicii, le explicăm de fiecare dată că un câine ori o pisică sterilizată le va sta alături mai mult timp și scad riscurile de a dezvolta boli grave și costisitoare. Iar oamenii vin cu blănoșii lor dragi în brațe, în plase sau în pături și așteaptă cuminți intervenția salvatoare.

    Aproape 45.000 de animale au sterilizat gratuit echipele Sache Vet, în toată țara, în ultimii 5 ani. Nu ne oprim aici. În comuna Tărtășești din județul Dâmbovița construim primul spital social veterinar de la noi din țară, pentru ca niciun animal din zonă să nu mai sufere dacă stăpânul său nu-și permite o investigație sau o intervenție veterinară. Avem nevoie de sprijinul companiei tale la fundația acestui spital.

Ajutorul pe care ți-l cerem nu presupune niciun cost suplimentar. Legea sponsorizării permite firmelor să direcționeze către organizații caritabile până la 20% din impozitul pe profit /pe venit datorat statului sau până la 0,75% din cifra de afaceri.*

    Împreună cu Asociația Sache, tu poți salva viețile a mii de animale și a stăpânilor acestora.

Ajutăm într-un suflet fiecare suflet!

Cu recunoștință,

 

Laura Fincu,

Director Executiv Asociația Sache

sachefoundation@gmail.com / 0742 929 006

Old,Woman,With,Walker,On,Starry,Night.,Elderly,Lady,And
file_copy_image

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociatia Sache înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult cu nr inregistrare 41211994, pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2022, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

Dacă sunteți societate comercială

care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit.

Ne puteți contacta la: sachefoundation@gmail.com

Dacă sunteți microîntreprindere

puteți sponsoriza Asociatia Sache potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Descarca aici contractul, completeaza-l si trimite-l la adresa de email sachefoundation@gmail.com