“ Oamenii nu au idei, ideile au oameni”  ― Carl Jung

Sache este un personaj real care a adunat o echipa de oameni muncitori, profesionisti, entuziasti si hotarati sa dea un sens muncii lor, sub umbrela unui proiect economic, sustenabil si ancorat in realitatea sociala. 

Suntem un proiect de antreprenoriat social, o clinica veterinara low cost, un centru de reabilitare a animalelor, un centru de educatie si performanta. O idee. 

Ceea ce numim " altruism eficient", " misiune sociala", " responsabilitate sociala", " intreprindere sociala" , nu mai sunt termeni idealisti, ci aici s-au intalnit cu stiinta, cu medicina veterinara si au creat un organism deosebit, eficient,un organism care este sustenabil din punct de vedere economic si social. Sustenabil si necesar. 

Speram sa ne deveniti parteneri, stiind cat de mult pret puneti pe inovare, evolutie, dezvoltare,stiind cat de mult contribuiti la crearea unei societati mai constiente, mai implicate, independente, mature.

Va multumim pentru tot ce ati realizat, tot ce ati facut sa devina realitate, va multumim pentru ca ati fost deschizatori de drumuri si va rugam sa ni va alaturati intr-un demers social care va deschide la randul lui, noi drumuri.

Gazduire

Centrul nostru deține mai multe facilități de locuințe:

3 case de pisici, inclusiv case doar pentru pisici fiv, numai pisici pif, precum și pisici sănătoase.Avem 10 padocuri pentru cei mai vulnerabili catei care au nevoie de adăpost, precum si internarea cabinetului.

De-a lungul anilor, am reușit să salvăm, să reabilităm în cooperare cu Sache Vet si sa plasam  200 de animale în fiecare an. Unele dintre animalele noastre sunt adăpostite pe termen lung sau pentru totdeauna în casa noastră, din cauza rănilor grave, afectiunilor cronice 

 Pentru astfel de animale pe termen lung căutăm eroi adevărați care să ne ajute să le îngrijim. Aceasta înseamnă o nașă sau naș pe termen lung, adoptatori de la distanta  pentru ei 🙂

Vă rugăm să ii verificați în secțiunea „Rezidenți permanenți” și să ne trimiteți un mesaj dacă decideți să adoptați de la distanță pe oricare dintre ei 🙂

Acest ajutor este nepretuit. 

Adresa

Strada Liliacului 7, Tărtășești 137435

SUNA

+40 742 929 006

URMEAZĂ-NE