Urgențe veterinare majore

Ajută animalele nimănui, ești singura lor șansă

Fiecare animal de pe stradă este al nostru, al tuturor

 

Nimeni nu știe cât suferă animalele nimănui. Să-ți fie foame, frig, să te doară și să nu ai cui să spui, iar abuzul și agresiunea asupra ta să continue – ce poate fi mai rău?

Nimeni nu știe cât suferă iubitorii de animale care nu pot ajuta fiecare animal în nevoie.  Să știi ce capacitate extraordinară are absolut fiecare animal să schimbe un om și o viață în bine, să știi că fiecare animal iubește la fel de mult și să nu poți să-l ajuți atunci când este rănit sau bolnav, chiar și dacă are nevoie de foarte puțin ajutor, care pentru el este însă vital – ce poate fi mai rău?

Asumarea unui proiect complet social a fost un pas curajos pentru noi. Dar nevoia ne-a împins. Iar comunitatea iubitorilor de animale ne-a dat încredere.

Poți trata gratuit la Sache ORICE animal de pe stradă sau dintr-o familie vulnerabilă.

Animalele nimănui au dreptul la viață. Oamenii le-au domesticit, noi suntem responsabili pentru ele. Fiecare animal de pe stradă este al nostru, al tuturor.

Fiecare zi la Sache este ca deopotrivă un vis frumos și un coșmar fără sfârșit. Ne motivează și ne umplu inima de bucurie cazurile care sunt deja bine și faptul că au primit șansa la o viață decentă, că le vedem în siguranță și îngrijite pentru prima dată în viața lor. Dar ne doboară și ne rup sulfetul în milioane de bucăți cazurile noi care vin, ne cutremură prin cruzimea sau neglijența oamenilor.

Devino și tu parte din proiectul Sache Social, donează o dată sau lunar! Fiecare contribuție contează!

Fiecare animal care este într-o stare foarte rea a fost văzut probabil de sute de oameni, până să ajungă să primească o șansă sau să moară în cele mai cumplite chinuri. Din păcate, moartea lentă și dureroasă este soarta majoritații. În sălbăticie și pe stradă, o rană este de cele mai multe ori fatală.

 

Otti a fost găsit într-o stare absolut traumatizantă chiar și doctori. Cu probleme neurologice și cu răni deosebit de adânci și violente, se izbea încontinuu de pământ. Acum este în siguranță, iar privirea lui și recunoștința sunt tot ce avem nevoie să mergem mai departe.

 

 

Rita este cazul clasic de tumoră mamară care scapă de sub control. Până tumora a ajuns atât de mare încât să atingă pământul, să se infecteze, doar ea știe ce a trăit. Operația în urma căreia a devenit un câine absolut normal a durat nu mai mult de 20 de minute.

Avem mare nevoie de tine că să putem să salvăm gratuit toate animalele. Orice contribuție mică înseamnă o mână mare de ajutor, atunci când suntem uniți. Iar pentru animale, înseamnă singura șansă pe care au avut-o vreodată.

 

Donează o dată sau lunar și devino parte din grupul special de oameni buni, alături de care punem pe picioare acest program social!

Îți mulțumim din suflet!