Ajută-ne să terminăm Primul Spital Veterinar Social din România!

 

Ai ocazia să fii parte dintr-un proiect de care toate animalele vulnerabile au nevoie: trimite sms VET la 8845, donează 2 euro lunar și construiești Primul Spital Veterinar din România!

Poți opri donația lunară oricând, dar până atunci, ea va oferi șansa reală la viață celor mai vulnerabile dintre animale, și speranță și liniște oamenilor care își iubesc enorm prietenii necuvântători, dar nu au posibilitatea să le ofere tot ce au nevoie! Putem face asta împreună cu atât de puțin! În familiile vulnerabile, câinii sau pisicile sunt adesea singura alinare, singura bucurie, singura speranță.

Suntem pe ultima sută de metri și avem mare nevoie de ajutorul tău. Mulți oameni buni care se implică puțin vor oferi șansa la viață celor mai vulnerabile dintre animale: animalele nimănui și cele care provin din familii defavorizate. 

Cele mai tragice povești ne-au trecut pragul clinicii, despre animalele nimănui sau din familii care trăiesc vieți grele. Clinica a devenit neîncăpătoare, pentru că suntem singura întreprindere socială veterinară din România. Astfel, s-a născut nevoia spitalului. Am reușit să cumpărăm locul, să luăm autorizațiile, aparatura și să ridicăm fundația și primii pereți. Mai avem doar un pic! Ajută-ne să ajutăm, te rugăm!

 

80% DINTRE PROPRIETARII DE CÂINI DIN ROMÂNIA NU ÎȘI PERMIT SĂ AJUNGĂ LA VETERINAR

0% DINTRE ANIMALELE DE PE STRADĂ ÎȘI PERMIT SĂ AJUNGĂ LA VETERINAR

Realitatea în care trăiesc animalele din România este sumbră. Un animal cu adevărat fericit și sănătos are nevoi din cele mai diverse. Povestea celor mai puțin norocoase devine cu adevărat tragică, atunci când majoritatea copleșitoare a oamenilor nu-și permit să le ofere strictul necesar pentru o viață sănătoasă, în siguranță, sau când nu pot oferi primul ajutor animalelor și mai puțin norocoase, cele care nu au o familie. Nici măcar oamenii care își permit să le ajute uneori nu pot face față nevoii imense de ajutor pentru animalele vulnerabile, în ciuda eforturilor supraomenești depuse în mod constant.

De câte ori ai văzut un cățel sau o pisică aflate vizibil în nevoie de ajutor veterinar, dar nu ai putut să i-l oferi din diferite motive? Este o experiență frustrantă și traumatizantă, care urmărește orice iubitor de animale, până la următorul caz în care neputința pierde iar în fața managementului dezastruos al animalelor de companie din țara noastră.

Studiile arată ca 84% dintre oamenii din România iubesc animalele și își doresc ca animalele să fie mai bine îngrijite. Calitatea vieții noastre depinde și de calitatea vieții lor, din multe puncte de vedere: bunăstare mentală, economică, sănătate și siguranță publică și nu numai.

Spitalul este aproape gata să-și primească pacienții. Deschide-le ușa către o viață mai bună!

Împreună putem schimba acest cerc vicios și putem oferi o șansă reală animalelor și oamenilor, pentru o viață mai bună pentru toți. Animalele fără stăpân ale tuturor oamenilor cu suflet, iar responsabilitatea pentru ele le revine tot lor. Aici intervine SACHE Social, care vine în ajutorul tău pentru ca și tu să devii parte din schimbare.

Poți opri donația prin sms STOP VET la 8845 oricând, fără nicio întrebare.

Îți mulțumim din suflet!