SALVEAZĂ ANIMALE GRATUIT

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

 

Știai că poți salva animale 100% gratuit? În fiecare an, până pe 25 mai poți redirecționa gratuit 3,5% din impozitul pe venit către orice asociație. Este vorba despre impozitul asociat veniturilor tale, care merge oricum la stat, dacă nu alegi să folosești această facilitate. Așadar, nu trebuie să scoți nimic din buzunar, trebuie doar sa completezi un formular și apoi să ni-l trimiți la office@sache.info până pe 20 mai. Găsești aici Formularul 230

 

Cine suntem noi?

Asociația Sache s-a fondat în 2016 și este prima întreprindere socială veterinară din țară. La Sache, poți trata gratuit orice animal de pe stradă sau dintr-o familie vulnerabilă. Pentru restul categoriilor, prețurile noastre sunt sociale, adică foarte mici, iar profitul se întoarce înapoi către cauză.

 

 

Sache a fost aruncat cu brutalitate în ploaie atunci când era foarte mic și a avut tot corpul fracturat. Doar nasul i se mai vedea din ghips. El a inspirat o generație întreagă de studenți să devină mai buni cu animalele și să pună pe picioare medicina veterinară socială din România.

Am început cu o clinică veterinară, iar acum construim primul spital social veterinar din țară. Mai avem puțin.

 

Ce am făcut până acum?

Pe lângă salvări și urgențe veterinare majore, am sterilizat 100 000 de animale. Încercăm să educăm societatea și să formăm profesioniști care să preia la rândul lor ștafeta.

Redirecționează și tu 3.5% pentru misiunea Sache și îndeplinește-ți visul de a trata gratuit animalele vulnerabile! Medicina socială este necesară în România, iar tu pui bazele alături de Sache și alte câteva cabinete și persoane dedicate animalelor nimănui.  Descarcă de aici Formularul 230 !

Trimite-l apoi la ANAF-ul de care aparții sau la office@sache.info și hai să facem fapte bune gratuit!

 

 

Îți mulțumim și bine ai venit în comunitate!