PROIECTE

Clinica mobila veterinara

In 2019, Sache, impreuna cu partnerii si sponsorii de la NetAP achizitioneaza prima noastra unitate mobila : Clinica Mobila veterinara Sache. Obtinem atestatul de clinica mobila veterinara care ne permite sa efectuam operatii de sterilizare in cadrul acestei clinici.Suntem singura clinica mobila in jud. Dambovita si extrem de mandri de proiectele pa cre le putem realiza impreuna cu ajutorul acesteia.

Project 1 _ Clinica Mobila

Spital veterinar Social

Cel mai amplu proiect pe care SACHE l-a creat pana acum, Spitalul Veterinar Social este chintesenta a ceea ce ne propunem : un spatiu in care sa putem oferi atat servicii veterinare de specialitate, la un nivel crescut fata de cel actual, cat si educatie de specialitate, workshopuri, traininguri si conferinte pentru tot ce tine de bunastarea animalelor.

Social Hospital project

Sache Social

Antreprenoriat social, medicina veterinara sociala, intreprindere sociala. Un proiect dedicat SV Muntentiei, castigat prin munca asidua, Sache Social vine in intampinarea comunitatilor marginalizate din SV Munteniei, prin oferirea de servicii veterinare la pret social sau gratis.

sacehsociallogo

Povestea lui Sache

Cartea Povestea lui Sache marcheaza inceputul unei ample campanii de educare a tinerilor in ceea ce priveste drepturile animalelor, cum ar trebui sa le tratam. Cartea se adreseaza copiilor peste 9 ani si are rolul de a dezvolta empatie, afectiune si aplecare catre animale, ele fiind atat de benefice in dezvoltarea copiilor

Povestea lui Sache

Adresa

Strada Liliacului 7, Tărtășești 137435

SUNA

+40 742 929 006

URMEAZĂ-NE