Povești fericite

VIATA FERICITA

Au fost mii de catei care au gasit salvare, refugiu, sanctuar in ceea ce inseamna proiectul “SACHE “
Aici regasim doar enorm de putin din miile de povesti fericite. ANimalute care au implinit viata unor oameni, initial straini, care i-au adoptat, au facut din ei parte din familie.
Acestea sunt doar cateva din picaturile de viata care ne imping mereu inainte.

Larisa Gruner , a adoptat-o pe frumoasa Gaby :
“ Adopția a fost profesională și iubitoare în același timp. Gabi este un câine uimitor, se potrivește perfect cu ceilalți câini ai noștri. Ea este un câine social și dăruitor și a fost imediat în inimile noastre. La început, s-a speriat foarte mult, dar cu timpul și cunoștințe despre cum să-l ajutam pe catel să învețe, să crească, să evolueze încet, totul s-a dovedit grozav.”

Ute Rohde, l-a adoptat pe Hunter:

“Vânătorul nostru, cum se numea inainte, al nostru LUCA .. Îl iubim, e un câine grozav ... Locuieste acum cu o catelusa salvata de noi din Grecia, ambii caini grozavi. ... Înainte de cei doi o aveam pe Luna, o catelusa salvata din Turcia ... Am avut cu toti 3 doar experiente pozitive, dssigur, fiecare avand propriile lor povesti si experiente...Avem niste catei minunati salvati... Mulțumesc dragă Laura Fincu că există oameni ca tine, multumim Sache pentru toate aceste salvari uimitoare. “

Petra Lohmann, adoptator Connor:
“Connor, fost Atlas, va avea 5 ani în mai și a fost cu mine de la 4,5 luni, este și va rămâne un câine special și îl iubesc incredibil ???? iar Loesje ???? are 6 ani și a trăit cu mine în “gasca” meu de 3 ani ????Silke m-a adus la Laura și de ani de zile o urmăresc pe tânăra fantastică care, cu o echipă grozavă- SACHE- , nu se teme să depășească limitele ei pentru a ajuta animalele.
Dragă Laura Fincu , tu și echipa dvs. faceți o treabă importantă și grea și o faceți fantastic”

Sabine Forster, adoptator Jake:
Sunny, (ex Jake), sufletul meu pereche cu spatele maro deschis, mi-a fost personal încredințat pe 1 august 2015 de catre Laura, de la Sache . Iar Shorty(ex Mikki) a venit în iunie 2016,in foster, și a rămas pentru totdeauna ... !!! ❤️❤️ Sunt incredibil de recunoscătoare pentru aceste două comori și admir și respect eforturile neobosite ale Laurei și ale echipei sale de a salva atâtea suflete minunate ... !!!

Adresa

Strada Liliacului 7, Tărtășești 137435

SUNA

+40 742 929 006

URMEAZĂ-NE