Istorie

a fost odata

Inceputurile

"Sache" was born as a concept, a prototype that combined two great loves: love for man and love for animals. Sache aims to be a refuge, a sanctuary, an answer, an institution of education and permanent growth and a rescue, both for the animals that need us and for people and society.

The Name

Două misiuni. Un singur nume: SACHE

A Story

Sache are o poveste extrem de umană și de universală. Este o poveste despre iubire, evoluție după adversitate, reziliență. Este o poveste despre muncă, valoare și responsabilitate socială- în adevăratul sens al cuvântului.

The Team

Am format o echipă de oameni extrem de implicați, raționali, profesioniști, maturi.

Munca pe care am desfășurat-o începând cu 2016 și echipa pe care am creat-o sunt cea mai bună dovadă a valorii noastre, precum și a principiilor care ne-au ghidat pe parcursul activității noastre medicale și sociale.

How We've Helped

Sache și-a început existența ca un cabinet mic, rural, de medicină veterinară socială. Am dezvoltat acest tip de cabinet prin parteneriate cu autorități locale, prin parteneriate cu ONG-uri internaționale și ne-am lărgit domeniul și aria de activitate. Astfel am sterilizat în cei 5 ani de existență 41.239 de animale în toată țara. Caravana noastră a condus echipa în toate colțurile țării. 

Am oferit sprijin unui număr de 13.776 de proprietari de animale cu venituri medii sau inexistente.

Inspired

Am creat 12 locuri de muncă și prin activitatea noastra am reușit să inspirăm alte zeci de persoane, inclusiv prin înființarea unor alte 2 cabinete veterinare în zonă.

Sache a devenit ceea ce a sperat mereu să devină: o sursă de inspirație, o întreprindere socială, o misiune: aceea de a face viața mai frumoasă și mai bună, animalelor și oamenilor care le îngrijesc.

Echipa