80% dintre proprietarii de câini din România nu își permit să ajungă la veterinar

0% dintre animalele de pe stradă își permit să ajungă la veterinar

Realitatea în care trăiesc animalele din România este sumbră. Un animal cu adevărat fericit și sănătos are nevoi din cele mai diverse. Povestea celor mai puțin norocoase devine cu adevărat tragică, atunci când majoritatea copleșitoare a oamenilor nu-și permit să le ofere strictul necesar pentru o viață sănătoasă, în siguranță, sau când nu pot oferi primul ajutor animalelor și mai puțin norocoase, cele care nu au o familie. Nici măcar oamenii care își permit să le ajute uneori nu pot face față nevoii imense de ajutor pentru animalele vulnerabile, în ciuda eforturilor supraomenești depuse în mod constant.

De câte ori ai văzut un cățel sau o pisică aflate vizibil în nevoie de ajutor veterinar, dar nu ai putut să i-l oferi din diferite motive? Este o experiență frustrantă și traumatizantă, care urmărește orice iubitor de animale, până la următorul caz în care neputința pierde iar în fața managementului dezastruos al animalelor de companie din țara noastră.

Studiile arată ca 84% dintre oamenii din România iubesc animalele și își doresc ca animalele să fie mai bine îngrijite. Calitatea vieții noastre depinde și de calitatea vieții lor, din multe puncte de vedere: bunăstare mentală, economică, sănătate și siguranță publică și nu numai.

Împreună putem schimba acest cerc vicios și putem oferi o șansă reală animalelor și oamenilor, pentru o viață mai bună pentru toți. Animalele fără stăpân ale tuturor oamenilor cu suflet, iar responsabilitatea pentru ele le revine tot lor. Aici intervine SACHE Social, care vine în ajutorul tău pentru ca și tu să devii parte din schimbare.

SACHE construiește un spital pentru toți frații lui care au nevoie urgentă de ajutor.

Iată primele poze unde mii de animale și oameni vor începe o viață mai bună:

 

 

Construim primul spital veterinar SACHE din țară pentru a ajuta într-un suflet fiecare suflet. Pentru că nevoia este imensă și pentru că toate animalele trebuie să primească o șansă decentă la viață, sau măcar la moarte. Zeci de mii de animale mor zilnic în chinuri inimaginabile, din cauza unor afecțiuni scăpate de sub control, care ar fi putut fi tratate extrem de ușor.

Ce este un spital veterinar social?

Spitalul veterinar Sache oferă asistență veterinară gratuită pentru animalele fără stăpân și pentru animale care provin din familii vulnerabile, dar și asistență veterinară la prețuri sociale pentru restul animalelor, pentru susținerea programului social.

Cu alte cuvinte, poți aduce la noi orice animal rănit, fără să plătești nimic.

Totodată, de fiecare dată când îți tratezi animalul la SACHE sau cumperi de la farmacia spitalului, tratezi și un animal mai puțin norocos.

Dar ajutorul tău este vital pentru a termina contrucția spitalului. Spațiul pe care îl avem în prezent a devenit demult prea mic pentru nevoia mare. Am avansat cu ajutorul oamenilor buni ca tine, care știu că sunt singura șansă a animalelor: am cumpărat spațiul, am turnat fundația și am început construcția.

Mai avem nevoie de 120 000 euro pentru a finaliza spitalul tuturor animalelor. Fiecare contribuție contează, indiferent că este vorba de o donație individuală sau una lunară, de orice valoare. Va fi și spitalul tău, vei deveni membru/fondator onorific, iar numele tău va fi gravat pe Aripa Recunoștinței, dacă îți dorești, alături de toți oamenii buni care s-au unit să dea o mână de ajutor cu impact pe termen lung.

Donează și tu orice sumă pentru animalele vulnerabile!

Gândește-te cum este să fii singur și să nu ai cui să spui că te doare.
Imaginează-ți cum este să iubești și să nu poți ajuta, atunci când vezi suferința și să știi că ea se poate trata.

Fiecare contribuție contează!

DONEAZĂ PE PAYPAL