Cazuri urgente

cazuri urgente

Primim zilnic cazuri urgente, câini si pisici  care au nevoie disperată de îngrijire medicală.

De cele mai multe ori, fie proprietarii nu au absolut nicio posibilitate financiară de a ne ajuta cu costurile, fie pur și simplu câinele / pisica a fost adus de un bun samaritean, sau a fost găsit de echipa noastră.

 Vom prezenta aceste cazuri și strângerile de fonduri sau fondurile necesare pentru acestea și sperăm să reușim să acoperim costurile împreună

DE URGENȚĂ

Cine sunt ei?

RUDI

Rudi este un pui de catel de doar 4 luni de zile, cu un inceput greu in viata. Rudi a venit pe lume in conditii grele, in preajma Craciunului. Foarte curand a ramas fara familie si a fost ingrijit de un cuplu de varstnici.. in urma cu doar cateva zile Rudi a incercat sa exploreze zona in care fusese delimitat, ajungand din greseala in curtea unui vecin. Din povestea adoptatorilor, se pare ca vecinul a devenit violent si in incercarea de a-l alunga i-a fracturat humerusul.Un condil al articulatiei cotului a fost fracturat, Rudi necesitand urgent ingrijire medicala.Parintii lui au ajuns la noi, neavand mari posibilitati financiare. Orice mic ajutor pentru Rudi este binevenit si profund necesar.

Cainii de la km 64

Cateva apeluri disperate ne-au atras atentia in urma cu aprox 2 saptamani. La km 64 al autostrazii Bucuresti Pitesti, un numar de 14 caini..adulti, pui, samd duceau o existenta tragica, singuri, infometati, traind in conditii neprielnice.. Se imperecheau si dadeau nastere acolo, nestiuti, neauziti, neingrijiti. Cu ajutorul a doua tinere care hraneau o data pe zi acesti catei, am reusit sa ii preluam pe toti, mame, pui, adulti singuri. Toti au suferit abuzuri fizice in trecut. toti sunt in siguranta acum in grija noastra si sunt pregatiti pentru adoptie

Joje,pitica fanatstica

Joje a fost lovita de masina. Un accident regretabil, care i-a fracturat ambele picioare din spate. Soferul masinii care a accidentat-o a facut un incredibil si rar efort de a o salva, a mers cu ea la cabinet pentru a i se acorda primele ingrijiri, dupa care a ajuns la noi, in incercarea de a-i salva membrele posterioare. Ba chiar mai mult, a platit primele operatii, fapt pentru care ii multumum. este un gest rar si extrem de omenesc. Insa rar. Juje inca mai are nevoie de radiografii, operatii, spitalizare si multa, multa ingrijire.

Plegi 1 an, paraplegic

Plegi este un biet catelus de abia 1 an care la fel, a fost accidentat de o masina, intr-o zona limitrofa Bucurestiului.A ramas paraplegic si incontinent, putandu-se deplasa doar “ topaind” pe picioarele din spate. La fel, a fost adus de un om bun, care a dorit sa ii ofere o viata mai buna. Plegi se recupereaza intr-adevar, usor, la fel cum o fac foarte multe animalute accidentate, paraplegice,paralizate.

Ava,o pisica fantastica, cu o hernie enorma

Ava a venit la noi cu o hernie uriasa, purtandu-si aproape tot corpul pe asfalt. Intestinele ei herniasera , punandu-i viata in pericol imediat. Ava a trecut printr-o operatie grea si laborioasa si se afla acum intr-o perioada de recuparere intensa.

Adresa

Strada Liliacului 7, Tărtășești 137435

SUNA

+40 742 929 006

URMEAZĂ-NE