LP_8_ani_header_image

8 ANI DE SACHE

MISIUNEA NOASTRĂ ESTE PENTRU TOTDEAUNA

Vrem să începem cu mulțumiri pentru Sache și pentru voi, care faceți posibilă misiunea lui. Fără voi și Sache, în ultimii 8 ani nu s-ar fi întâmplat atâtea lucruri bune pentru animale, iar acesta este doar începutul! Suntem foarte aproape să terminăm primul spital veterinar social din România, am contribuit în aspecte decisive ale protecției animalelor și ne continuăm misiunea de a salva fiecare animal aflat în nevoie.

Sache trăiește liniștit alături de noi și supervizează construcția spitalului. Nu mai aude așa bine, dar în rest este în aceeași formă bună în care a rămas după ce a fost salvat de studenții din București.

Ce am făcut până acum?

Suntem prima întreprindere socială veterinară din țară, adică tratăm gratuit fiecare animal aflat în nevoie, fie că este singur sau provine dintr-o familie vulnerabilă; pentru restul categoriilor, oferim prețuri sociale pentru servicii, pentru a susține programul gratuit, iar peste 90% din profit este investit înapoi în cauză.

Am sterilizat aproximativ 100 000 de animale și am contribuit la acțiuni de educație și advocacy pentru a preveni înmulțirea necontrolată a câinilor și deținerea responsabilă.

Am tratat și ajutat mii de animale gratuit, în cadrul programului social, intervenind de câte ori am avut capacitatea, indiferent de complexitatea cazurilor.

 

 

 

 

Vrei să îi faci lui Sache un cadou de ziua lui?

Atenție! Sache are 17 ani, iar clinica Sache, înființată de către și pentru el și cei ca el, împlinește 8 ani.

Ce facem de acum înainte?

Pe lângă continuarea tuturor programelor, ne concentrăm pe terminarea spitalului cât mai urgent, pentru a ne mări capacitatea considerabil - 110 000 euro ne despart de finalizarea sa. Vezi în poze în premieră poze cu noua construcție care deschide capitolul medicinei sociale veterinare din România.

În cadrul spitalului vom avea și un centru de training și formare - aceasta este o altă direcție importantă pentru noi; chiar și atunci când vom avea cele mai bune legi, problema personalului va rămâne. Iar până atunci, putem salva mai mult și mai bine, mai mulți dintre noi.

Educația oamenilor care au câini devine prioritară totodată, dar și a copiilor, a generațiilor următoare. Grija pentru animale trebuie cultivată de la cele mai mici vârste, așa cum copiilor le este și natural cel mai adesea.

 

 

Contribuie și tu la misiunea Sache, la misiunea tuturor animalelor!

Dăruiește-i de ziua lui încă puțină speranță să meargă mai departe către ziua în care animalele vor avea o viață mai bună!